|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz Przeczytane Fora |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#41 |
|
Dam radę
![]() |
Owszem piękny,ale wygląda mi za bardzo potężnego jak na owczarka.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
NIEPOPRAWNA>:P
![]() Zarejestrowany: Dec 2007
|
Hania, oceniasz go na podstawie tylko tego zdjęcia?Bo pozycję nieco mało korzystną przybrał
Tu np są różne fotografie: http://www.psiafota.pl/dogs/view/552 I wydaje mi się, że jego prezencja to nie tyle kwestia mocnej budowy co szaty: ![]() Ktoś wstawiał foto czarnego DONa.PKPR uznaje takowe?ZK uznaje czarne ONy tylko dla użytku, mam rację?Rozmawiałam z osobami siedzącymi w temacie, podobno czarne ONy(DONy mnie bezpośrednio raczej nie interesują) rodzą się niezwykle rzadko a hodowli specjalizujących się w czarnuchach w kraju jak na lekarstwo? |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Pasjonatka
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
|
Dla mnie najpiękniejszy Owczarek Niemiecki Długowłosy w którym sie zakochałam od pierwszego wejrzenia to:
ATOS Wolf Max urodzony: 30 12 2007r. Ojciec: PAKOS Mavic Matka: LESLI Animar HD: - A ED: - A DNA Tatuaż: K799 Rodowód:http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/57477 8.html Krajowa Wystawa Psów Rasowych Łęczyce 2008 klasa szczeniąt: ocena: wybitnie obiecujący lokata II Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Sieradz 2008 Klasa szczeniąt: ocena wybitnie obiecujący lokata II Krajowa Wystawa Psów Rasowych Bydgoszcz 2009 klasa pośrednia ocena doskonała lokata I Najlepszy Pies W Rasie Zwyciezca Rasy CAC Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Łęczyce 2009 klasa pośrednia ocena doskonała lokata I CAC Krajowa Wystawa Psów Rasowych Budy Michałowskie 2009 klasa pośrednia ocena doskonała ![]() Jak dla mnie to ideał, piękno... kolor, budowa, postawa... z resztą jego tytuły same o sobie mówią... Po prostu to mój wymarzony pies ![]() |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Dam radę
![]() |
Ale cudak
![]() |
|